Daphne's Cat Service

Katten trimmen, gedragstherapie en oppasservice!

Algemene voorwaarden Oppasservice

– Daphne’s Cat Service standaard werkgebied is in een straal van 8 kilometer. Daarbuiten komt er een extra kilometer toeslag van €0.50 per km berekend met google maps.
– Daphne’s Cat Service is niet aansprakelijk voor inbraak, diefstal of andere schade aan uw woning tijden uw afwezigheid, met uitzondering van de door ons zelf direct aangebrachte schade.
– Daphne’s Cat Service is niet aansprakelijk voor besmetting van uw kat met vlooien, wormen of andere ziekten.
– Daphne’s Cat Service is niet aansprakelijk voor ziekte en/ of overlijden van uw kat.
– Daphne’s Cat Service is niet aansprakelijk voor weggelopen katten die buiten mogen zijn tijdens uw afwezigheid.
– Daphne’s Cat Service behoudt zich het recht klanten te weigeren.
– Daphne’s Cat Service behoudt zich het recht de algemene voorwaarden op elk moment aan te passen, welke u direct kunt inzien.
– Daphne’s Cat Service zal bij ziekte of vermoeden van ziekte bij uw kat, de dierenarts bezoeken na overleg met u. Indien het een spoedgeval betreft handel ik direct uit welzijn voor uw kat. Dierenarts kosten zijn voor uw rekening. Er zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden met uw keuze van dierenarts.
– Daphne’s Cat Service zal zorg dragen voor een juist sleutelbeleid, dit wil zeggen dat de sleutel binnenshuis wordt bewaard en niet voorzien wordt van een adreslabel.
– Er dient voldoende voeding en kattenbak grit aanwezig te zijn voor de gehele verzorgingsperiode. Indien dit niet het geval is zijn de gemaakte kosten voor u.
– Uw huisdier moet vrij zijn van ongedierte zoals vlooien , teken en wormen.
– Bij betaling van de oppasservice gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van de oppasservice.
– Alle tarieven staan duidelijk zichtbaar op de website onder oppasservice.
– Prijsopgave wordt vooraf aan de oppasperiode overlegd.
– Betaling 50 %  zal vier weken voor de aanvangsdatum in het bezit moeten zijn van Daphne’s Cat Service en de overige 50 % wordt aan het einde gefactureerd.
– Bij annulering is dit kosteloos tot 4 weken voor aanvangsdatum, daarna zult u geen geld terug krijgen, deze periode is namelijk gereserveerd voor u.
 

© 2024 Daphne's Cat Service

Thema door Anders Norén